Превікур — препарат системного впливу з паростостимулювальними властивостями для захисту овочевих і бахчевих культур від патогенів групи помилкових борошнистих рост і кореневих гниль, що вражають насіння, розсаду, стебель, листя і плоди рослин у відкритому ґрунті, у теплицях і в горщиках.
Активна речовина: пропамокарб гідрохлорид і фосетил алюмінію
Свойства:
- Стимулятор росту та розвитку коренів і цвітіння рослин
- Препарат використовується для боротьби з великою кількістю грибкових захворювань
- Рослини стають набагато сильнішими та більш розвиненими після оброблення
- Рекомендований для профілактики, тривалість захисту
Застосування:
Розчин робиться з розрахунку 15 мл на 10 л води. Швидкість дії впродовж 3-4 годин.
Перші оброблення починають методом проливання ґрунту з посіяним насінням, потім проливаються кубики з розсадою для того, щоб отримати міцні здорові рослини, як підготовка до стресу — пересаджування. Після пересаджування оброблення проводять після відновлення рослиною гомеостазу (4-7 днів після пересадки). Обробляють підливний розчин під корінь через кожні 14 днів або за потреби.
Обприскування та поливання застосовують у вологий ґрунт, для швидкого проникнення в кореневу зону рослини.
Культура | Норма витрати | Болезни | Кількість оброблень |
Огірки відкритого та закритого ґрунту | 25 мл на сотку | Несправжній борошнистий роси | 2 |
Дыня | 25 мл на сотку | Несправжній борошнистий роси | 2 |
Розсада огірків, кавунів, томатів, баклажанів, перцю відкритого та захищеного ґрунту | полив, після посіву насіння — 3 мл/2 л розчину на м2 повторно полив, через 7-10 днів після першого використання — 3 мл/2 л розчину на м2 (для перцю 6 мл/2 л розчину на м2) |
кореневих гнилів | 2 |
Сформовані плантації кавунів, томатів, баклажанів, перцю відкритого та захищеного ґрунту | поливання через крапельне зрошення 30 мл на сотку; | кореневих гнилів | 2 |
Гіршкові, квіткові, декоративні |
15-20 мл на 10 л води під корінь 20-25 мл на 10 л води по листу |
Корневих гнилів, ▁перенос▁переноспороз |
2-3 |
Період захисної дії до 2 - 3 тижнів. Обробляють до 20 днів до збирання врожаю.
Основні | |
---|---|
Хімічний склад | Неорганічні |
- Ціна: 25 ₴