предоплата-50%
Груша на садовій ділянці є одним із самих частин гостей. Смачні та ароматні плоди спрок заготовляють на зиму, використовують для приготування смачного варення, пастили як начинки для випічки.
Груша Микола Крюгер — різновидові особливості:
- розмір: дерево середньоросле 3-5 м, крона схильна до землі;
- розмір плодів: вага в середньому до 350 г, окремі екземпляри до 500 г, плоди посіченої конусоподібної форми, шкірка щільна, суха, спочатку жовто-зелена, після повного дозрівання жовта з нерівним жовтогарячим відливом;
- урожайність: до 70 кг з 10-річного дерева;
- смак: м'якоть біла з легким кремовим відливом, соковита та ніжна, олійна, переважає солодкість, є легка кислуватість;
- термін дозрівання: знімна зрілість — середина вересня, споживча зрілість — кінець вересня, початок жовтня;
- запилення: найкращі розпилювачі Роксолана, Реале Туринська,
- зона посадки: сонце;
- морозостійкість: висока, морозами не пошкоджується;
- больова стійкість: висока;
- використання плодів: універсальне;
- Легкість: 2-3 місяці в холодильнику;
- транспортувальна: так;
- умови посадки: грушу в відкритий ґрунт висадіть ранньою весною, восени, виберіть зону з легким, добре дренованим ґрунтом, після садіння ділянку замульчуйте, все добре полейте;
- обрізання: молоді саджанці груш обрізайте навесні та восени, формуючи скелет дерева.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Культура | Груші |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Інформація для замовлення
- Ціна: 149 ₴